Copiii de azi sunt adulții de mâine asa ca hai să aducem zambete pe chipurile copiilor si le oferi o sansa la educatie pentru un viitor mai sigur!

 

73.5% Complete
735 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Vreau, pot si stiu că voi reusi cu ajutorul vostru. Copiii de azi sunt adulții de mâine, speranta și șansa unei lumi mai bune.
Din păcate, nu toți copiii au familii care să le susțină o educatie. In centre de plasament exista copii talentati care au nevoie de o sansa pentru a se dezvolta.
Anul acesta, la Volkswagen Bucharest Half Marathon sunt alaturi de copii din centrele de plasament pentru a le oferi o sansa in a deveni oamenii modelati de maine. Fiecare pas din alergarea mea îl voi face gândindu-mă la zambetele lor!
Fii alaturi de mine! Fă parte din echipa mea printr-o donatie! Hai să aducem zambete pe chipurile copiilor si le oferi o sansa la educatie pentru un viitor mai sigur!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa devina mai sigur pe el, sa isi descopere abilitatile si sa se pregateasca pentru a deveni independent atunci cand trebuie sa paraseasca centrul! Fie ca alergi la cursa populara de 2,9 km, in echipa la proba de stafeta sau la curse de 10 sau 21

 

10 Donații

“Cea mai grea meserie din lume, e meseria de a fi om”. E greu, dar rasplata bucuriei e pe masura! Mandra de tine, draga Andreea! :*
15 Apr 2019

STEFAN ANAMARIA

30 RON
05 Apr 2019

Anonymous

75 RON
Împreună pentru o lume mai bună!
29 Mar 2019
Baftă Andreea!!!
25 Mar 2019

Anonymous

75 RON
25 Mar 2019

Andreea Bobeica

100 RON
22 Mar 2019
22 Mar 2019
Succes,Blondy!
21 Mar 2019
21 Mar 2019
Succes!
21 Mar 2019