Alerg pentru educatia copiilor din centrele de plasament

 

Georgiana Miinea Ajungem Mari

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Educatia este sau ar trebui sa fie una dintre nevoile esentiale ale oamenilor. Fara educatie nu am reusi sa evoluam, sa visam, sa descoperim. Aceasta oportunitate le este luata mult prea brutal copiilor din centre si este nedrept sa vezi cum pentru acestia sansa la o viata normala este rapita inca dinainte de a avea puterea sa faca ei insisi o alegere. 

Haideti sa le aratam acestor copii ce inseamna un mediu diferit de cel in care au crescut - este uimitor ce poate face un om daca are acces la informatia care sa il ajute. 

Pentru ca sustin cu tarie schimbarea prin exemplu, pe data de 12 mai voi alerga pentru ca un copil din centru sa aiba acces la educatie. Suna sec, dar este atat de important pentru acesti copii. Tine si de noi, ceilalti, ca ei sa ajunga niste adulti responsabili! 

Haideti sa nu ramanem indiferenti! Cel mai mic gest din partea noastra ar putea inseamna schimbarea unei vieti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa devina mai sigur pe el, sa isi descopere abilitatile si sa se pregateasca pentru a deveni independent atunci cand trebuie sa paraseasca centrul! Fie ca alergi la cursa populara de 2,9 km, in echipa la proba de stafeta sau la curse de 10 sau 21

 

3 Donații

02 May 2019

Camelia

150 RON
Mult succes Geo!!! Te pup si multumesc ca ajuti universul
13 Apr 2019
10 Apr 2019