Donez ziua mea pentru Ajungem Mari

 

Ina Cristea Ajungem Mari

27% Complete
135 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Buna!

Sunt Ina si am implinit 17 ani, ocazie buna sa va vorbesc despre ce inseamna Ajungem Mari pentru mine.

Eu coordonez ehipa de voluntari care merg saptamanal in centre sa le "predea" copiilor diferite materii prin jocuri si metode alternative. La primul modul au fost 70 de voluntari, iar acum sunt 160 de tineri care cred in schimbare.

De cand m-am alaturat programului Ajungem Mari am descoperit ce inseamna sa ajuti, fara a astepta ceva neaparat in schimb si am descoperit oameni minunati.

Trecand timpul, am inceput sa simt ca ceea ce fac conteaza pentru cineva, pentru niste copii care au nevoie de cat mai mult ajutor pentru a "ajunge mari", pentru a invata ce inseamna acest drum pe care-l parcurgem cu totii - viata.

Zambetele, veselia, imbratisarile, afectiunea acestora sunt mai mult decat orice alt semn ca ai luat parte la schimbarea lor in bine.

Va invit sa sustineti si voi aceasta schimbare!

Multumesc!

Ina

Coordonator de voluntari


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din orfelinate, copiii strazii si cei din familii foarte sarace, educatie care sa le dea sansa la un viitor mult mai bun. Mediul in care traiesc acesti copii nu le ofera prea multe sanse, dar daca ne unim eforturile, ii putem ajuta sa se dezvolte frumos prin programe care pun accent

 

3 Donații

02 Nov 2014
:)
22 Oct 2014
20 Oct 2014