Aici vindecăm răni de suflet

 

CLAUDIU SERBAN Ajungem Mari

100% Complete
2,500 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
14
Donații

Copiii abandonați au multe nevoi. Să mănânce sănătos, să se îmbrace curat, să învețe, să se joace.

Dar, poate mai importantă decât toate este nevoia de a fi iubiți. Nu doar ei simt asta, cu toții avem nevoie de afecțiune. Dar la ei, cei abandonați, cei rămași singuri, cei care sunt nevoiți să se maturizeze înainte de vreme, afecțiunea face uneori diferența între viață și moarte.


Copiii instituționalizați se exprimă greu. Sunt uneori violenți, cu cei din jur și chiar cu propria persoană. Nu au încredere în oameni. Se simt nedreptățiți de soartă și le este greu să găsească soluții fără ajutor specializat. Este de înțeles, dacă ținem cont prin ce trec.


De aceea, vă rog să mă ajutați să strâng fondurile necesare pentru continuarea sesiunilor de terapie în care copiii susținuți de "Ajungem Mari" sunt implicați.

Terapie prin joacă, prin artă, prin desen, care să mai vindece rănile sufletești pe care micuții le-au suferit.

Haideți să facem lumea din jur un pic mai bună pentru cei mai puțin norocoși decât noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au atata nevoie!  Fie ca alergi la cursa populara de 2,5 km sau la curse de 10, 21 sau chiar 42 de km, poti deveni fundraiser si poti aduce multa bucurie copiilor din centre! Vrem sa ajutam cat mai mul

 

14 Donații

500 RON
bravo!
13 Oct 2019

Irina

150 RON
Bafta si la cat mai multe fapte bune!
09 Oct 2019
08 Oct 2019

Anonymous

150 RON
07 Oct 2019

Ioan

150 RON
încă un pas
06 Oct 2019
06 Oct 2019
Toata stima mea oamenilor frumosi care materializeaza minuni. Dumnezeu lucreaza prin oameni. Multumim ca faci asta!
27 Sep 2019
Mult succes, Claudiu!
25 Sep 2019

Anonymous

150 RON
23 Sep 2019

Ciprian

150 RON
Succes, Claudiu! Faci bine ce faci!
21 Sep 2019

Oxi

100 RON
19 Sep 2019
Bafta! :)
19 Sep 2019

Ciprian Apostu

50 RON
Imi doresc din suflet ca din putinul meu sa aduc macar un moment bucurie pentru niste oameni care gusta foarte rar sau poate deloc din gustul bucuriei si implinirii! Cu mult drag!
18 Sep 2019
18 Sep 2019