Împreună pentru zâmbetul lor

 

69.5% Complete
695 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Dragi prieteni, vă invit cu inima deschisă să mă susţineţi în această campanie pentru strângere de fonduri dedicată copiilor din centrele de plasament şi familiilor nevoiaşe.

Cu banii adunaţi, aceştia vor putea pleca într-o tabără pentru a vizita locuri frumoase din ţara noastră, dar şi să înveţe lucruri noi ce îi vor ajuta pe viitor.

Puteţi contribui şi voi să le facem această bucurie. Pentru a câştiga jocul de Catan şi a aduna suma pe care mi-am propus să o strâng, mă puteţi susţine prin donaţii, prin distribuirea acestei pagini, prin răspândirea veştii despre frumosul eveniment între prieteni, colegi şi cunoştinţe.

Costul unei tabere pentru un copil este de 450 lei.

Implică-te! Poţi aduce şi tu un zâmbet. Orice donaţie este binevenită.

Împreună Ajungem Mari!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Ne jucăm şi Ajungem MARI! În programul educaţional Ajungem Mari pentu copiii din centre de plasament şi medii defavorizare, JOCUL este baza. Învăţarea prin joc este atractivă, motivanta şi le formează copiilor abilităţi pentru viaţă. Aşa că vă punem la joacă pentru a oferi experienta completă a învăţării şi dezvoltării prin joc pentru cât mai mulţi copii. Vrem să îi

 

9 Donații

16 Feb 2015
Felicitari pentru initiativa si mult succes.
12 Feb 2015
12 Feb 2015
12 Feb 2015
150 RON
11 Feb 2015
11 Feb 2015
11 Feb 2015
Succes!
11 Feb 2015
La cat mai multi copii trimisi in tabara!
11 Feb 2015