De ziua mea imi doresc o lume mai buna!

 

100% Complete
1,400 RON
Sumă strânsă
1,100 RON
Target
13
Donații

Oare ce ar avea mai mare importanta: sa avem apele mai curate, sa plantam copaci, sa salvam animalele pe cale de disparitie,sa incercam sa vindecam oameni bolnavi sau sa incercam sa educam oameni?

Am stat putin si m-am gandit ca daca am avea educatie, probabil ca apele ar fi mai curate, am cunoaste importanta copacilor si a tot ce ne inconjoara, am avea respect pentru natura si pentru oameni si probabil ca oamenii ar fi mai sanatosi.

Imi facusem multe planuri pentru aceasta aniversare de jumatate de secol (waw, cum suna :)), dar am renuntat la toate, pentru ca nu sunt tocmai multumita de mediul in care traim si consider ca educatia constituie un factor esential pentru dezvoltarea noastra ca oameni si pentru societatea in care traim.

Anul acesta am ales sa nu imi mai serbez ziua, sa nu mai fac nici macar tortul nelipsit din casa de la orice zi aniversare si mi-as dori ca voi, cei care ati fi vrut sa-mi oferiti o floare de ziua mea, sa donati banii acestei organizatii non profit, care se ocupa de educatia copiilor din centrele de plasament si din mediiile defavorizate.

Daca nu aveti card bancar si totusi doriti sa donati, sunati-ma sau lasati-mi un mesaj si vedem cum reusim sa ne intalnim, sa ii iau si sa-i pun in contul organizatiei si ne putem si imbratisa, pentru un schimb de energii pozitive :). Nu trebuie sa va ganditi la sume mari, orice suma este binevenita, important ar fi sa fim multi, ca doar atunci "puterea creste".

Mi-am propus o suma maricica, pentru ca reprezinta proiecte pe o durata de 1 an. 600lei sunt necesari pentru un copil pentru 12 iesiri educative, 500lei sunt necesari pentru sedinte interactive de pregatiri scolare, tot pentru un copil, intr-un an.

Multumesc! Va iubesc pe toti, pentru ca stiu ca toti va doriti o lume mai buna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

Olteanu Adriana

100 RON
Flori transformate in educatie!
02 Nov 2019

Un coleg

50 RON
La mulți ani!
21 Oct 2019

Florescu Catalina

50 RON
Flori transformate in educatie
18 Oct 2019

RISTEA Larisa

50 RON
Flori transformate in educatie
17 Oct 2019
La mulți ani, om frumos!!! Puțin și de la mine...
28 Sep 2019

Anonymous

585 RON
In numele prieteniei cu Mihaiela "Micki" Popescu.
27 Sep 2019
26 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Copiii sunt viitorul!
26 Sep 2019

Anonymous

75 RON
26 Sep 2019
Cadoul meu pentru mine :)
26 Sep 2019
26 Sep 2019
26 Sep 2019
Cu drag pentru zambete motivate :)
26 Sep 2019