Nassim Abu Rjala - Ajungem Mari

Hai sa facem parte din schimbare!

180 RON Donatii stranse
18% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fiecare copil are dreptul la o viața normală, fiecare copil are dreptul să viseze că poate să ajungă orice își dorește.

Rolul nostru este sa le fim alături și sa le oferim posibilitatea sa crească și sa facă parte dintr-o societate sănătoasă și fericită.

Alături de tine vom face parte din această poveste frumoasă.

 

Mulțumesc pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au

3 Donatii

Anonymous

75 RON
Succes, Nassim!
04 Oct 2019
Succes!
04 Oct 2019

Anonymous

50 RON
Succes!
02 Oct 2019