FLORIN MANOLOIU - Ajungem Mari

Haideți să-i ajutăm pe copiii din centrele de plasament să-și vindece rănile!

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta alerg la maratonul Bucureștiului pentru o cauză minunată, ședințe de terapie pentru copiii din centrele de plasament.

Donează și tu ca împreună să facem o lume mai bună.

Fiecare ajutor contează!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au

6 Donatii

12 Oct 2019

Anonymous

30 RON
12 Oct 2019

Anonymous

50 RON
10 Oct 2019

Anonymous

150 RON
09 Oct 2019
08 Oct 2019

Anonymous

120 RON
08 Oct 2019