Alina Badoiu - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

160 RON Donatii stranse
16% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, anul acesta am decis să îmi sărbătoresc ziua de naștere într-un mod diferit.

Cu ajutorul vostru, mi-aș dori tare mult să facem fericiți niște copii minunați.

Anul acesta îmi donez ziua de naștere pentru a le oferi copiilor din centre de plasament ședințe de terapie.

Prin intermediul acestor ședințe, copiii vor avea șansa de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare, de a invăta să-și exploreze și exprime în sigurantă emoțiile dificile asociate cu experiențele de viată traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.


Orice sumă donată contează!

Fondurile ce vor fi strânse se vor transforma în ajutor specializat pentru acești copii!

 Va mulțumesc pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

3 Donatii

18 Oct 2019
La muuulti ani sanatosi si fericiti, copil urat ce esti! Love youuuuu, specialo :*
16 Oct 2019

Anonymous

30 RON
16 Oct 2019