Raluca Madare - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

290 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
6 Donatii

 

Ce vrea cadou copilul tău de ziua lui? Lego, păpuși, mașinuțe? Orice i-ai lua știi sigur că este și o să fie mereu înconjurat de toată dragostea ta.

Copiii din centrele de plasament au tot ceea ce le trebuie: mâncare, haine, un acoperiș deasupra capului, însă le lipsesc tot ceea ce un părinte le-ar oferi: dragoste, încurajare, motivație, suport. Munca voluntarilor "Ajungem Mari" este foarte importantă, mai ales că fiecare din noi se implică cu totul în a oferi tot ceea ce este mai bun copiilor din centru.

De când sunt voluntar mi-am dat seama că am tot ceea ce îmi doresc așa că, ceea ce îmi doresc cel mai mult de ziua mea este să le ofer copiiilor pe care îi numesc "ai mei", din Centrul Dumbrava un motiv să radă, printr-o o ieșire la film, la o prăjitură sau la Mall.


Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

6 Donatii

La mulți aaaaaaaani! Tot ce îți doresti, sa fie!
24 Oct 2019
La multi ani!
24 Oct 2019

Anonymous

35 RON
Spend it wisely and pay it forward :) have fun!
22 Oct 2019

George Balamuc

50 RON
La multi ani si sa fii fericita toate viata!
22 Oct 2019
La multi ani!
22 Oct 2019
La mulți ani! Să le facă viața un pic mai frumoasă!
18 Oct 2019