Silvia Lapadat - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

800 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hai noroc de ziua mea! :)

Făcând un bilanț al ultimului an, realizez că viața a fost tare bună cu mine și de aceea mulțumesc tuturor celor care fac/au făcut parte din ea.


Una dintre inițiativele acestui an a fost să devin voluntar AJUNGEM MARI, ceea ce mi-a adus mai multe bucurii și conștientizări decât mi-am imaginat.

Consider că cele 2 ore/săptămâna petrecute alături de copiii din centrele de plasament au fost o acțiune benefică atât pentru copii cât și pentru mine.

Copiii sunt minunați, iubitori, sinceri, creativi și te primesc mereu cu brațele deschise.

Sunt adevărați luptători și au nevoie de sprijinul nostru.

Anul acesta am decis să-mi donez ziua ziua de naștere pentru a le oferi copiilor din centrele de plasament ședințe de terapie.
Costul pentru o luna de terapie (4 ședințe) pentru un copil este de 400 de lei.

M-aș bucura tare mult să fiți alături de mine, orice donație contează!

Doar împreună vom reuși!

Mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

4 Donatii

Ionut B

575 RON
Ganduri si fapte frumoase...
19 Nov 2019
Te pup
25 Oct 2019
24 Oct 2019

Liviu

100 RON
La multi ani!!!!
24 Oct 2019