Ana-Maria Popa - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

20 RON Donatii stranse
1% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii

 

Sănătatea mintală și emoțională a unui copil este extrem de importantă în dezvoltarea lui ca om.

Nu-mi doresc ca ei, copiii aflati in centrele de plasament, să se simtă lipsiți de esența lor vie, să piardă oportunități și să nu se bucure de viață. Am observat pe parcurs efectele instabilității emoționale datorită experiențelor trăite de ei. 

Așa că am decis să îmi donez ziua de naștere pentru a contribui la sănătatea lor. Vă rog din suflet să donați pentru aceste suflețele! Nu contează cât, orice sumă e foarte importantă și contribuie la această strângere de fonduri!

Orice ajutor contează!

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare bănuț și leu donat! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

1 Donatii

16 Nov 2019