Diana Olteanu - Ajungem Mari

Dăruieste zâmbete copiilor care au nevoie! Muzica unește suflete!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vino și Tu să ne unim forțele, vocile și să oferim copiilor care au nevoie de noi, speranța că MÂINE va fi mai bine! 

Eu îi ajut urcând pe scenă, îți poți ajuta și tu donând.  

Îţi mulţumesc pentru implicare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Concurs caritabil de karaoke ~ 2019

Muzica ne ajută să Ajungem MARI! Organizam Concursul de Karaoke  Ajungem Mari unde îi așteptăm pe pasionatii de muzică și fapte bune să ne susțină prin puterea vocii lor pentru a aduc

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!