Mihaela Niculae - Ajungem Mari

Muzica ne uneste!

150 RON Donatii stranse
25% Complete
600 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Emoțiile le putem exprima în cuvinte doar pentru a le putea transmite celorlați cum ne simțim, dar fiecare are catalogarea sa a acestora, întrucât fiecare are felul sau de a trăi emoția simțită.


La prima întâlnire cu copiii, o fetiță de 8 ani s-a lipit de mine ca o pisică și mi-a frânt inima, mi-am dat seama atunci de nevoia ei de iubire și de cât de mult contează să fie cineva prezent în viața ei.


Tristețea ei este a tuturor copiilor instituționalizați si e ceva ce îți lasă multe întrebări fără răspuns, la modul cum ar putea cineva să renunțe la minunăția asta de om mic și dulce, cum se va descurca în viitor, ce viitor are, cum e viața ei în sistem, fiind așa mică și firavă și multe altele de acest tip.

Așa că, am găsit posibilitatea, mă voi implica să ajut, dar nu pot singură, am nevoie de ajutorul vostru să pot atinge inimi, să pot să vindec răni.

Muzica pentru mine e felul meu de a mă conecta mai bine cu mine și cu ceilalți, de a înțelege prin ce trec, de a empatiza și acest eveniment este cel mai potrivit să pot face asta.

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Concurs caritabil de karaoke ~ 2019

Muzica ne ajută să Ajungem MARI! Organizam Concursul de Karaoke  Ajungem Mari unde îi așteptăm pe pasionatii de muzică și fapte bune să ne susțină prin puterea vocii lor pentru a aduc

3 Donatii

Mult succes in tot ceea ce iti propui sa faci pentru copilasi. Love you!
16 Nov 2019
Mult succes și felicitări pentru inițiativă!
14 Nov 2019
Succes, drago! ;*
28 Oct 2019