Dăruiește bucurie copiilor din centrele de plasament!

 

Stefan Capatana Ajungem Mari

100% Complete
950 RON
Sumă strânsă
650 RON
Target
4
Donații

Și tu poți schimba viitorul copiilor din centrele de plasament!

2.200 de copii ajung MARI cu ajutorul nostru.

Ne bucurăm să fim o comunitate de oameni grozavi unde fiecare dintre noi poate contribui cu ceva.

Fiecare donație, oricât de mică, ajută enorm acest proiect, care implică, pe lângă activitatea voluntarilor, cursuri de dezvoltare personală, terapie, tabere și multe alte activități pentru copiii din centrele de plasament.

Mulțumesc. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

250 RON
18 Nov 2019

Oana

50 RON
La multi ani impliniti si plini de bucurie, Stefan!
17 Nov 2019
15 Nov 2019
Fiecare om are nevoie de iubire, sprijin, interactiune si oportunitati pentru a experimenta. A trece prin experiente este ceea ce ne ajuta sa crestem “mari”. Va felicit pentru sprijinirea acestui proces!
15 Nov 2019