Kati Ognean - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc să facem copiii fericiți!

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea și de Moș Nicolae îmi doresc cadouri care să se transforme în donații în beneficiul copiilor din centrele de plasament.

Îmi doresc să se adune suma pentru ca cel puțin 2 copii să beneficieze de terapie în anul următor. :) 

Puteți să mă ajutați să strâng această sumă donând.

Va mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

1 Donatii

La multi ani si felicitari pentru implicare!
10 Dec 2019