Să înCÂNTĂM inima unui copil!

 

Gabriela Burungiu Ajungem Mari

22.2% Complete
111 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Cine e îndrăzneaţă, visătoare şi cântă? Gabrielita la karaoke, adică eu.

Cine e generos, iubitor de muzică şi doreşte să mă ajute să aduc un zâmbet pe chipul unui copil?

Să sperăm că tu! Am nevoie de sprijinul tău pentru a trimite un copil defavorizat într-o tabară de dezvoltare personală.

Doar împreună putem să AJUNGEM MARI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Pasionatii de karaoke sunt invitati sa aduca multa  bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-Ie o TABARA de dezvoltare personala la munte, plina de joaca si sansa unei evadari de o saptamana din centrul in care stau inchisi tot anul. Drumetii si vizite, seri tematice, jocuride rol, de echipa, de creativitate, de miscare, de incredere, jocuri care ii formeaza abilitati si il ajuta sa se

 

3 Donații

Multumesc mult, Alexandra Crisan si Simona Elena Luciu
28 Mar 2015
Capul sus!!!
24 Mar 2015
Multumesc prietenei mele Oana Milian pentru aceasta donatie.
16 Mar 2015