Maria Laza - Ajungem Mari

Copiii din centrele de plasament au dreptul la fericire. De ziua mea vreau să facilitez drumul spre fericirea lor!

891 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am fost voluntar Ajungem Mari (și vreau să mai fiu) și am cunoscut copii din centre de plasament.

Sunt incredibil de puternici, având în vedere trecutul extrem de dificil.

Știu să zambească, să se joace, să învețe, să spere, dar în spatele tuturor acestor lucruri sunt totuși copii răniti, vulnerabili, marginalizați uneori chiar de cei care ar trebui să îi sprijine.

Pentru a trece mai ușor peste traumele trecutului au nevoie de mai mult ajutor decât ce le poate oferi sistemul de ajutor social.

Așa că, vă invit să mă ajutați cu o donație, să pot face viață unui copil mai frumoasă.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

6 Donatii

DevFriends

200 RON
16 Dec 2019

DevFriends

300 RON
16 Dec 2019

Dream Team

120 RON
La multi ani, Maria!!!
11 Dec 2019

Liana & Tinu

206 RON
La multi ani Maria!
09 Dec 2019

Anonymous

15 RON
Susțin cu toată convingerea această cauză umanitară deoarece și eu am fost voluntară la Ajungem Mari și doresc ca toți copiii să aibă parte de sprijinul necesar pentru a deveni oameni autonomi și de bază ai societății, iar trecutul lor traumatizant să fie o lecție de viață dureroasă, care să-i motiveze în a evolua, nicidecum să-i demoralizeze. Difficult roads often lead to beautiful destinations.
07 Dec 2019

Lia Apostol

50 RON
:)
29 Nov 2019