Carmen Firoiu - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să ajutăm copiii care nu se pot ajuta singuri!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vine ziua mea și aș dori din suflet să ne strângem cu toții, că să îi putem ajuta pe copiii ce nu pot face asta singuri.


Pentru că merită din plin , pentru că sunt niște suflete minunate, pentru că fericirea din privirea copiilor nu e egalată de nimic, vă rog să fim alături de ei, merită iubirea noastră, necondiționat!

Cum mă puteți ajuta? Alegând să  faceti o donație pentru a face viața copiilor mai frumoasă! 


Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!