De Crăciun îmi doresc ieșiri și excursii pentru copiii!

 

Radiana Cindea Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Dragii mei, cei ce mă cunoașteți și știu că sunteți mulți, cei din țară și cei din Diaspora, cu toții am trăit și trăim sentimentul acela care se cuibareste în suflet atunci când se pare că avem totul si formeaza un gol în interiorul nostru, de ce?? DE CE??

Am ajuns să cred că este bine să ai puțin din toate: o casă, o masină, un serviciu bun și sigur, prieteni care te inconjoară. Dar toate acestea nu vor umple acel gol din sufletul nostru, acel gol care format din lipsa familiei: părintii, frații, copiii.

Chiar dacă sunt aici langă ei, uneori, timpul nu permite multe, așa că vă rog să înțelegeți ce sentiment frumos este acela când le deschizi ușa măcar pentru 5 minute să le arunci o vorbă bună, o glumă, un zâmbet: îi văd, îi simt, SUNT LINISTITĂ .

Dar oare copiii care duc lipsa sufletelor calde cum se simt??

Mult timp am crezut că un cadou de valoare acoperă ACEL GOL dar mă  înselam mereu, copiii au nevoi de atenție, afecțiune, înțelegere, au nevoie că cei mari să fie pentru cîteva clipe mici alături de ei.

Mă bucur că sunt alături de copiii din programul AJUNGEM MARI : să faci lectură în grup, să faci temele cu ei, să devii pentru câteva clipe copil este MINUNAT.

Mă puteți ajuta să fac viața copiilor mai frumoasă, donând si oferindu-le Crăciunul acesta o excursie cadou. 

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Spune-i lui Mos Crăciun ce fapte bune vrei sa facă anul acesta pentru tine!  În loc de cadouri pentru ține, oferă-i șansa unui copil din centrele de plasament să aibă cât mai multe experiențe pe care, cu siguranță, nu le va uita niciodată!  Ne propunem să organizăm și în 2020 excursii la munte sau la mare pentru copiii din centre de plasament și avem nevoie de ajutorul

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!