Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Irinel Macici Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Ma numesc Irinel. Sunt o norocoasă pentru ca am alaturi i familie si prieteni dragi. Câteodată i-am dezamăgit, ei in schimb niciodată iar pentru acest lucru le sunt recunoscătoare!

Peste câteva zile este ziua mea si imi doresc foarte mult sa ajut acesti copilași care au nevoie de noi, împreună putem face mai mult!

Vă rog să donați pentru a le oferi copiilor vulnerabili din centrele de plasament sedințe de terapie. Terapie pentru a vindeca sufletul și a-i ajuta sa depaseasca trauma abandonului, a respingerii si a institutionalizarii.

Cu 1.000 lei un copil poate merge la 10 ședințe de terapie adaptată nevoilor sale.

Va multumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!