De ziua mea îmi doresc să fac copilașii fericiți

 

47.833333333333% Complete
287 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
5
Donații

Heii, prieteni!

De ziua mea îmi doresc să dăruiesc zâmbete copiilor din cadrul programului Ajungem Mari. Ei sunt copilași din medii mai defavorizate care merg săptămânal la centrele de zi (sau locuiesc în centre) și beneficiază de ajutor la teme și tot felul de activități interactive și educative alături de mulți voluntari drăguți. M-aș bucura foarte mult să contribuim împreună la bucuria lor!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărți satisfacția de a ajuta cu toți cei dragi! Cum îți dăruie

 

5 Donații

01 Feb 2020

Anonymous

30 RON
Donez cu siguranța că acelor copii și tineri li se va face o mare bucurie, bucurie provenită din gesturile simple ale celor care dăruiesc din inimă.
30 Jan 2020

Cristian Sas

75 RON
30 Jan 2020
28 Jan 2020
28 Jan 2020