Ultramaraton de inot pentru copiii vulnerabili

 

Bogdan Zurbagiu Ajungem Mari

18.4% Complete
1,840 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
15
Donații

M-am inscris la Ultramaratonul Antibes 2020 pentru un nou obiectiv greu de atins in viata mea de sportiv amator. Voi inota 30 de km, adica peste 9 ore de inot in apa Marii Mediterane.

Confruntarea si depasirea acestor provocari ma ajuta sa fiu un om mai bun, in toate zonele din viata. Ma antrenez frecvent si imi place sa imi pregatesc si depasesc noi obiective in aceasta disciplina sportiva.

Provocarea este cu atat mai mare cu cat temperatura asteptata a apei este de 18 grade, pe intregul efort nu am voie sa am niciun sprijin sau contact fizic, iar in prezent efectuez pregatirea sportiva in completarea programului intreg de serviciu si a vietii de familie.  

Pentru ca vorbim de familie, compusa din sotie si doi copii, acestia ma sustin neconditionat in pasiunile mele, iar ideea ca as putea influenta in bine perceptia si atitudinea fata de viata a copiilor mei, ma motiveaza enorm.

Doresc sa asociez efortul meu cu sprijinirea programului educational Ajungem MARI, pentru a spori sansele unor copii mai putin norocosi la o viata mai buna, prin acces la servicii de terapie si dezvoltare personala.

Va rog sa ma sustineti prin donatii online care se vor transforma in sedinte de terapie pentru copiii vulnerabili din centrele de plasament. Au trecut prin experiente foarte grele (abandon, abuz, separare de familie, decesul parintilor, institutionalizare) si au nevoie de sprijinul nostru. O sedinta de terapie este, in medie, 100 de lei. Va rog sa donati pentru a le oferi un nou start in viata.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Ultramaraton Antibes 2020 este un ultramaraton de inot in ape deschise, de 30 kilometri. Este organizat in orasul Antibes din sudul Frantei si are loc pe data de 7 iunie 2020. Provocarea este foarte grea datorita distantei si a faptului ca se inoata in apa Marii Mediterane. Doar cativa inotatori experiementati au fost acceptati in competie. Fundraiserul Bogdan Zurbagiu si-a propus, pe langa inchei

 

15 Donații

mama

150 RON
08 Mar 2020

Carmen B.

100 RON
Mult succes, Bogdane, să înoți in continuare cu mare plăcere și să aduni numeroase donații pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru.
06 Mar 2020
06 Mar 2020
Dumnezeu este alături de oamenii cu suflet mare!
05 Mar 2020

Éric Benvenuto

75 RON
Good luck, Bogdan! Great cause!
05 Mar 2020

Eduard

150 RON
Succes!
05 Mar 2020
19 Feb 2020
Sănătate și multă baftă! Cu drag.
16 Feb 2020
Bravo!
14 Feb 2020
Succes si la cat mai multe astfel de actiuni!
14 Feb 2020

Alexandra S

300 RON
09 Feb 2020

Aurelie L

150 RON
Go go go Bogdan! Bravo!
09 Feb 2020
09 Feb 2020
Sunt alaturi!
09 Feb 2020

Anonymous

100 RON
08 Feb 2020