De ziua mea, îmi doresc ca micuÈ›ii din centrele de plasament să beneficieze de terapie

 

Irina Cohal Ajungem Mari

16.5% Complete
330 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

Dragii mei prieteni din viata reală și din online, 

Astăzi, mai mult ca oricând, aș vrea să fiu o zână cu aripi ocrotitoare și surâs senin. Dacă aș fi zână... azi aș putea împlini toate visele curate ale oamenilor. Aș putea să protejez copiii lumii de orice suferință, aș putea transforma sufletele înnegurate în lumină și iubire.

Știu, nu sunt... și tocmai de aceea, apelez la voi,  cei care, pe lângă urările minunate pe care mi le-ați făcut înseninându-mi ziua, doriți sa-mi oferiti și un dar. Dăruiți-mi vă rog donațiile voastre, cu care copiii din centrele de plasament din Iași vor putea să ajungă la terapie.

De când sunt voluntar 'ajungem MARI' și vizitez săptâmânal pe acești copii, am conștientizat mai mult câtă nevoie au de această terapie (din cauza traumelor prin care au trecut și încă trec). Ei sunt viitori cetățeni ai acestei țări. Îi vom întâlni la supermarket, în taxi sau la bancă. Eu zic că merităm cu toții să-i ajutam. O facem pentru ei, pentru noi, pentru comunitate.

Vă invit deci să donați. Orice sumă. Menționez că o ședință de terapie costa 100 lei/copil. Mulțumesc că îmi faceți ziua frumoasă (dar puteți continua cu donațiile toată săptămâna)!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, È™anse È™i un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii È™i colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărÈ›i satisfacÈ›ia de a ajuta cu toÈ›i cei dragi! Cum îți dăruieÈ

 

4 Donații

Anonymous

100 RON
25 Feb 2020
Chiar ca esti o zana pazitoare.
25 Feb 2020

Ana Dones

100 RON
25 Feb 2020
La multi ani si la multe fapte bune
25 Feb 2020