Orăselul copilăriei mele are nevoie de eroi

 

Raluca Mihai Ajungem Mari

15.866666666667% Complete
476 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații

Am decis să mă alătur campaniei #scutpentruspitale pentru că știu cât de mare este nevoia acum de echipamente de protecție pentru medici.
Orășelul copilăriei mele are nevoie de ajutorul vostru!
Îmi doresc să susțin Spitalul de Urgență Petroșani care va prelua pacienții în stare gravă cu acest virus enervant.
Orice donație contează! Sumele se adună și împreună putem salva vieți <3

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămană fără medici chiar înainte de vârful epidemiei. În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate natională și orice întârziere poate costa vieți omenești. 

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Petroșani! La Spitalul de Urgență Petroșani este nevoie urgent de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentru  echipam

 

4 Donații

101 RON
03 Apr 2020
02 Apr 2020

gabriel filip

150 RON
02 Apr 2020

Anonymous

150 RON
02 Apr 2020