Impreuna putem face scut pentru Spitalul de Urgenta Piatra Neamt

 

Ilinca Sibisteanu Ajungem Mari

7.5% Complete
75 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Dupa cum bine stim cu totii, traim o perioada grea cauzata de virusul COVID-19.

Eu vreau doar sa va rog tare sa ma ajutati donand si sa strangem impreuna fonduri pentru echipamente de protectie pentru medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Piata Neamt! Cu totii stim, ca acestea sunt esentiale in acest moment si ca orice intarziere a achizitonarii acestora face doar ca toata situatia sa devina mai grava.

De ce am ales fix spitalul din Piatra Neamt? Pentru ca e unul dintre cele 5 spitale din linia intai, pentru ca acolo a ramas de strans o suma mai mare, pentru ca e in Moldova, foarte aproape de Bacau, orasul meu natal. 

Asadar, va rog tare sa donati, o suma cat de mica! Impreuna putem ajuta.

Va multumim mult pentru sustinere!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț! La Spitalul de Urgență Piatra Neamț este nevoie rapid de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentr

 

1 Donații

Multumesc, Ilinca, pentru inspiratie! Sa ajutam spitalele.
02 Apr 2020