Haideti sa sustinem medicii care sunt in prima linie si au grija de cei mai dragi noua si poate mai intelepti

 

Andrei Oancea Ajungem Mari

63.333333333333% Complete
950 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
7
Donații

E nevoie de lucruri elementare acum in spitale si cred ca toti putem pune umarul sa ajutam.

Putem proteja prima linie indiferent de domeniul nostru de activitate, si mai ales cei care stam acasa si ne putem continua activitatea ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Medicii nu pot face asta. Din contra, le sunt ingreunate conditiile de practica din cauza multelor neajunsuri diin spitale. Nu e momentul sa criticam de ce s-a ajuns aici ci sa contribuim fiecare cum putem.

Va rog pe toti sa sustineti medicii cu o donatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara! Situația cu care ne confruntăm în județul Hunedoara e una deosebit de gravă: Spitalul Municipal Hunedoara a rămas singura instituție spitalicească din județ care va trebui să lupte pentru salvarea pacientilor cu coronavirus. S-a ajuns aici

 

7 Donații

Anonymous

150 RON
La multi ani, Andrei!
05 May 2020

Gabriela Mărginean

150 RON
01 May 2020
14 Apr 2020

Vlad

150 RON
09 Apr 2020
Speram ca dupa ce trece aceasta criza sa se schimbe lucrurile putrede din sistemul de sanatate si in general din toata societatea noastra. Este esential ca acest lucru sa se intample, altfel vom disparea ca natie.
06 Apr 2020

Anonymous

100 RON
05 Apr 2020

Miha

150 RON
05 Apr 2020