Suntem alaturi de eroii de la Spitalul de Urgenta Piatra Neamt

 

Beatrice Rubică Ajungem Mari

3% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Știm cu toții, sau măcar ne putem imagina, cât de greu le este celor care în această perioadă grea sunt prezenți la datorie, în speranța și încercarea de a salva vieți omenești, chiar și cu mâinile goale.

Personalul medical, medicii, asistentele, infirmierele. Ei sunt eroii noștri acum și nu numai. Dar acum mai mult decât oricând, pentru că își pun viețile în pericol, expunându-se zilnic inamicului invizibil numit COVID19.

Din confortul de acasă, putem face ceva pentru a-i sprijini. Haideți să donăm din puținul nostru pentru echipamente medicale! Haideți să-i ajutăm să ne ajute!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț! La Spitalul de Urgență Piatra Neamț este nevoie rapid de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentr

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
Suntem alături de voi!
05 Apr 2020