Spitalul de Urgenta din Petrosani are nevoie de sprijin

 

Vivianda Mihaila Ajungem Mari

24.25% Complete
485 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
6
Donații

Am ales sa ma alatur si eu celor care strang fonduri in acesta perioada pentru echipamente de protectie pentru medici. Pentru mine alegerea spitalului a fost relativ usor de facut. Am ales Spitalul de Urgenta Petrosani pentru ca in Petrosani m-am nascut si am crescut, acolo m-am indragostit pentru prima data, acolo locuiesc parintii mei.

Pentru mine Petrosani inseamna ACASA. Acel ACASA cu oameni buni si calzi si cu acel calm de care am nevoie din cand in cand.

Comunitatea din Petrosani si din Valea Jiului are nevoie ca medicii de acolo sa aiba echipament de protectie. La inceputul lunii martie, 42 de cadre medicate au fost izolate la domiciliu dupa ce o pacienta depistata cu coronavirus a fost internata in spital: https://www.news.ro/social/numar-42-persoane-au-intrat-contact-femeia-hunedoara-fusese-internata-spitalul-urgenta-petrosani-ulterior-confirmata-coronavirus-izolare-domiciliu-s-au-recoltat-probe-stabili-infectate-1922403011322020032119299716

Stiu ca in aceasta perioada sunt multe cauze pentru care puteti dona, multi oameni si ONG-uri care s-au mobilizat si care fac eforturi sa ajute cat mai multe spitale. Oricine poate ajuta cu orice suma.

Chiar nu conteaza suma. Conteaza sa fim cat mai multi si sa vrem sa ajutam.

Daca puteti, donati pentru Spitalul din Petrosani. De exemplu puteti dona contravaloarea unui pachet de tigari (oricum medicii spun ca nu e ok sa fumati, mai ales in aceasta perioada), sau contravaloarea unul burger pe care l-ati fi mancat daca ati fi putut sa iesiti in oras etc.

Va multumesc ca va pasa!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămană fără medici chiar înainte de vârful epidemiei. În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate natională și orice întârziere poate costa vieți omenești. 

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Petroșani! La Spitalul de Urgență Petroșani este nevoie urgent de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentru  echipam

 

6 Donații

07 Apr 2020
07 Apr 2020
07 Apr 2020
Doamne ajuta!
06 Apr 2020
Si putin de la mine :D felicitari Vivianda pentru initiativa ;)
05 Apr 2020
05 Apr 2020