Schimbarea suntem noi. Împreună pentru spitalul județean Arad

 

68% Complete
680 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Pornești ca un bulgăre de lut, fără formă și contur. Te modelează oamenii care trec prin viața ta și întâmplările ce îți stau ca pietre de hotar. Te întorci la ele iar și iar, ca o busola rotindu-și acul spre nord. Am pornit ca o formă nedefinită, ca un burete gata să absoarbă.

Am învățat de la mamaia mea să dau, să omenesc. Să ofer tot din ce am, atâta cât am. Am învățat de la ea să cred în Dumnezeu, cum să mă așez în genunchi și cum să apropii mâinile.

De la tataia meu am învățat să îmi fie milă și de o muscă, să îi apreciez viața măruntă. În dimineața aceea de vara, cu mâinile lui mari a pescuit din căldarea cu apă o gâză care se zbătea și a așezat-o pe ghizdul fântânii să se usuce la soare iar apoi să își continue zborul.

Într-o săptămână este ziua mea și nu îmi doresc alt cadou decât acela ca fiica mea să învețe să ofere, să învețe că orice viață, oricât ar fi de mică, contează. Zilele acestea cred că suntem cu toții un pic speriați, debusolați, sceptici, dezamăgiți. Ne simțim că plutim în derivă. Cred însă cu tărie că putem face bine. Cât de mic ar fi el, pentru cineva contează.

Mă bazez pe voi, că îi putem demonstra unei margarete mici că lumea poate fi un loc mai bun printr-o fapta mică pe care mâine poate o și uiti.

Vă rog donați pentru spitalul județean din Arad! Fiți și voi o piatra de hotar în viața cuiva!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

100 RON
La mulți ani!
14 Apr 2020

Nicolae Ceaușescu

100 RON
La multi ani!
13 Apr 2020
13 Apr 2020

Gicu

75 RON
Sa fie cu folos .
11 Apr 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani, kiddu!
07 Apr 2020

Anonymous

150 RON
Bafta!
06 Apr 2020

Anonymous

75 RON
:* :* :* maman si eu si cosmin
06 Apr 2020