Echipa Ajungem MARI - SCUT pentru Spitalul de Urgenta Petroșani

 

11.333333333333% Complete
170 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămană fără medici chiar înainte de vârful epidemiei.În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate natională și orice întârziere poate costa vieți omenești.

Acum, mai mult că oricând, este nevoie să-i apărăm pe cei care ne apără. Să facem #Scutpentruspitale. Echipa Ajungem MARI se alatură Asociației ZI de BINE și ne propunem să strângem fonduri cu ajutorul voluntarilor și prietenilor Ajungem MARI pe care le vom dona in totalitate. Asociația ZI de BINE, fondată de Melania Medeleanu și de voluntara noastra Luciana Zaharia, gestionează în prezent campania de donații de echipamente pentru 40 de spitale.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care si Spitalul Judetean de Urgenta Petroșani.

Va rugam sa donati pentru ca echipamente de protectie sa ajunga cat mai repede in spital. E momentul sa punem impreuna umarul la treaba! Va rugam sa donati orice suma! Fiecare masca pe care o donati poate salva o viata!!!

Va multumim mult pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămană fără medici chiar înainte de vârful epidemiei. În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate natională și orice întârziere poate costa vieți omenești. 

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Petroșani! La Spitalul de Urgență Petroșani este nevoie urgent de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentru  echipam

 

4 Donații

Dhea-Maria Macovei

15 RON
13 Apr 2020
10 Apr 2020

Anonymous

30 RON
09 Apr 2020

Anonymous

75 RON
07 Apr 2020