Impreuna pentru spitalul din Hunedoara

 

0.75% Complete
75 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
1
Donații

Am ales sa ma alatur campaniei de sustinere a spitalelor din prima linie de lupta cu COVID-19. Asadar, va rog sa donati, o suma cat de mica,  pentru strangerea de fonduri pentru echipamentele medicilor din Spitalul Municipal Hunedoara.

Doar impreuna putem sa ne salvam!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” Hunedoara! Situația cu care ne confruntăm în județul Hunedoara e una deosebit de gravă: Spitalul Municipal Hunedoara a rămas singura instituție spitalicească din județ care va trebui să lupte pentru salvarea pacientilor cu coronavirus. S-a ajuns aici

 

1 Donații

Impreuna reusim!
08 Apr 2020