Doneaza pentru Spitalul de Urgenta Arad

 

Rozalia Puie Ajungem Mari

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

M-am alaturat si eu campaniei de strângere de fonduri inițiat de Aociatia  ZI de BINE si promovata de programul Ajungem MARI pentru spitalele din țară care au nevoie de echipamente de protecție, pentru a face față acestei perioade .

Asadar, va rog tare sa donati, o suma cat de mica pentru echipamente si dotari pentru oamenii din sanatate, din Spitatlul de Urgenta Arad.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Arad! La Spitalul Clinic Județean de Urgență ARAD este nevoie urgent de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentru  ec

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
09 Apr 2020