Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Giulia Gaga Ajungem Mari

100% Complete
1,525 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Ziua de naștere a fiecăruia dintre noi este specială pentru ca ne reamintim de faptul ca in aceasta zi sufletul nostru a prins contur in forma umană,a pășit pe aceasta planeta cu tălpile goale,a început sa fuga,sa își ia avânt și sa își desfacă aripile.

Cred ca fiecare om de pe aceasta planeta merita sa aibă o zi specială in an,și de aceea am decis sa dedic ziua mea de naștere tuturor copiilor din centrele de plasament care au nevoie de caldura sufleteasca a unor oameni dedicați in acest sens.
Abordarea terapeutică prin mijloacele simbolice și creative ale jocului facilitează explorarea și exprimarea în siguranță a emoțiilor dificile provocate de problemele întâmpinate în procesul de creștere (neglijare, abuz, traumă, tulburare de atașament) și, astfel, le permite copiilor să-și acceseze resursele naturale de vindecare.

 

Va multumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărți satisfacția de a ajuta cu toți cei dragi! Cum îți dăruie

 

10 Donații

Andrei C

150 RON
29 Apr 2020
La multi ani, Gyu!
28 Apr 2020
28 Apr 2020
24 Apr 2020
Happy BDay Giuli!
24 Apr 2020
Ceva ce nu vezi mereu. Am inceput sa fac donatii pentru copiii abandonati inca din liceu, si chiar am fost de gestul Giuliei .
24 Apr 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani!...Fie ca lumina fiinţei tale să  radieze pace si armonie, oriunde vei păsi si oriunde te vei afla. Fie ca fiinţa ta să  cunoască  bucuria si fericirea, făcând din fiecare clipă  o sărbătorire a vieţii. ❤
23 Apr 2020

Din suflet pentru suflet

100 RON
Să fie de ajutor pentru micuțele suflete
23 Apr 2020

Anonymous

300 RON
Pentru toti copii cu probleme , vreau sa i incurajez si sa creada ca fiecare zi este dar de sus iar problemele vin si peaca precum fericirea .
23 Apr 2020

Anonymous

75 RON
23 Apr 2020