De ziua copilului, fa cadou copiilor dintr-un centru de plasament o excursie in afara centrului :)

 

Paula Burduhas Ajungem Mari

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Pentru ca ziua mea e in ziua tuturor copiilor, m-am decis ca alături de voi sa strângem bani pentru copii dintr-un centru de plasament a căror dorință este sa viziteze capitala României, Bucuresti.
Cu siguranta vor fi impresionați de muzeele interactive, de grandoarea palatului parlamentului, de parcurile imense si frumoase, de forfota unui oraș atât de mare și complex.
Desi restricțiile din această perioadă ne sunt nefavorabile, vrem ca, cu prima ocazie cand acestea se vor ridica si vom putea sa iesim in siguranță, copii vor avea superbă surpriză de a vizita Bucureștiul.
De aceea, hai sa punem mână de la mana si sa strângem banii cu ajutorul cărora vom aduce zâmbete, si bucurii copiilor dupa o perioadă lungă de stat doar în casă.
Îți mai amintești de cand erai copil si voiai sa mergi la București, unde prinde mâța pești? :)

Daca timpul nu va fi in favoarea noastra, vom organiza o iesire prin imprejurimile Brasovului. O mica drumetie, o plimbare prin padure. :)

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărți satisfacția de a ajuta cu toți cei dragi! Cum îți dăruie

 

10 Donații

Anonymous

180 RON
01 Jun 2020

Anonymous

75 RON
01 Jun 2020

Cristina Cojocaru

50 RON
01 Jun 2020
Ne bucurăm că exiști! Să facem cât mai multe ieșiri pe munte împreună! :) La mulți ani, Paula!
01 Jun 2020

Anonymous

50 RON
30 May 2020

Anonymous

150 RON
29 May 2020
Felicitări pentru inițiativă!
29 May 2020

Anonymous

20 RON
29 May 2020

Anonymous

50 RON
La multi ani!
29 May 2020

Anonymous

100 RON
Cu dragoste, pentru copii!
29 May 2020