Monica Bordeanu - Ajungem Mari

Imi daruiesc ziua de nastere copiilor din centrele de plasament

2,685 RON Donatii stranse
67.125% Complete
4,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In acest an ziua mea va fi diferita.Din cauza pandemiei nu vom ajunge in tara si nu imi voi sarbatori alaturi de familie si gasca noastra. Nu va exista nici traditionalul gratar la Otopeni, ca in toti anii de cand am plecat.
M-am gandit ce-mi doresc de ziua mea: sa fim sanatosi eu, familia mea si prietenii nostri, sa avem intelepciunea sa ne intelegem intre noi, sa iertam mai mult si sa judecam mai putin.
Sa ne gandim la cei mai putin norocosi, care au nevoie de ajutor.
Sa nu uitam sa pretuim tot ce avem.
Atat.
Daca va ganditi la mine si ati fi vrut sa-mi cumparati un mic cadou, sau un buchet de flori, va rog donati aici! Banii stransi vor fi folositi pentru ca tinerii si copiii din centrele de plasament sa beneficieze de terapie.
Va multumesc si va imbratisez pe toti!

Monica


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

8 Donatii

Monica B.

150 RON
La multi ani buni langa ceilalti blonzi, cu bucurie si relaxare!
14 Jul 2020
Din partea Monicai Bordeanu, cadou de ziua ei <3
14 Jul 2020

Alina Gabriela Rapotan

200 RON
La mulți ani, cumnatica mea iubita!!! Multă sănătate și numai bucurii!!! Te pupăm și te îmbrățișăm cu drag și dor!!!
14 Jul 2020

Tea Multescu

300 RON
La multi ani, Moni!!!
14 Jul 2020
La mulți ani frumoși!! Să fii mereu bucuria celor din jurul tău!!
13 Jul 2020
12 Jul 2020

Ileana I.

500 RON
02 Jul 2020
01 Jul 2020