Cel mai frumos cadou de ziua mea! :)

 

Ioana Airinei Ajungem Mari

54% Complete
270 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Anul acesta, din martie încoace, din cauza COVID-ului, toate școlile au fost închise iar elevii au învățat de acasă, în cadrul a ceea ce a fost mai mult un experiment, adică școala on-line. Gândul meu se îndreaptă azi către acei copii care nu au dispus de calculatoare, tablete sau alte dispozitive pe care să se poată loga și face activități educative. Parte dintre acești copii se găsesc și în centrele unde ajung ca voluntar Ajungem MARI. Acesta e un program demarat de Asociația Lindenfeld și își propune să îi sprijine pe copiii și tinerii din orice mediu să ajungă oameni MARI, responsabili, independenți și fericiți. :)

Deoarece și eu, ca voluntar, nu am reușit să fac multe din cele ce mi-am dorit întrucât copiii cu care lucrez nu aveau acces la un calculator sau la un smarthphone ori la o tabletă care să meargă decent, m-am gândit să îmi donez ziua ca să le achiziționăm astfel de dispozitive. Dacă printre cunoscuții mei e cineva ce ar vrea să îmi ofere un cadou simbolic, banii pe care i-ar fi dat pe o astfel de tratație îi poate direcționa spre cauza pe care o susțin anul acesta. Mi-ar face cea mai mare bucurie! ;) Mulțumesc în avans celor ce mă vor susține și, dacă vă place ideea, puteți să vă dăruiți și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne propunem sa achizitionam dispozitive pentru scoala online, noi sau second-hand, pentru a le distribui copiilor din familii sarace, dar si in centrele de plasament unde sunt 2-3 calculatoare vechi pentru zeci de copii.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Andreea

75 RON
Felicitari pentru initiativa!
13 Jul 2020

Mada

50 RON
Of course! ;)
10 Jul 2020
Felicitari, om drag cu suflet mare!
10 Jul 2020
10 Jul 2020

Anonymous

20 RON
09 Jul 2020