Gabriela Anton - Ajungem Mari

Dăruiți o poveste frumoasă, de ziua mea!

180 RON Donatii stranse
25.714285714286% Complete
700 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când mă duc la copiii din centru, le spun de fiecare dată o poveste. Despre oamenii mari care încearcă să le fie aproape, trup și suflet.

Astăzi, apelez la voi, prieteni dragi și vă rog să îmi fiți alături în acțiunea de strângere de fonduri pentru prințese și cavaleri. Fiecare ”bănuț de aur” contează pentru ca povestea să fie adevărată!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Da-ti pasiunea mai departe - educatie prin joc ~ 2020

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

3 Donatii

28 Jul 2020

Anca L.

75 RON
La mulți ani și la cât mai multe momente magice alături de copii!
27 Jul 2020

Anamaria

30 RON
Să-ți fie ziua inedită, Găbițule! Felicitări din suflet pentru modul frumos, constant, original și util în care ești alături de copii!
27 Jul 2020