Mădălina Florescu - Ajungem Mari

Alerg pentru copiii din medii defavorizate care au nevoie de terapie

280 RON Donatii stranse
28% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru copiii din medii defavorizate care au nevoie de terapie, copii care au nevoie să își depășească trecutul dureros. Terapia îi ajută să capete încredere pentru viitor pentru că ei trec prin experiențe dure, instituționalizare, abuz, abandon și separare de familie.
Alerg pentru ei, alerg pentru mine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K - Virtual Run ~ 2020

  In ultimii ani la evenimentele caritabile, cu ajutorul fundraiserilor fantastici si al donatorilor generosi, am strans si am asigurat fondurile pentru proiectele noastre permanente: sedintele sapta

4 Donatii

Anonymous

30 RON
Go, go Madalina!
11 Aug 2020

Sorina Bobocea

50 RON
11 Aug 2020

Anonymous

150 RON
11 Aug 2020

Anonymous

50 RON
Succes!
04 Aug 2020