Camelia Georgeta Stancu - Ajungem Mari

De ziua mea vreau sa ofer speranta copiilor institutionalizati

1,200 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii din centrele de plasament au nevoie de cineva in fata caruia sa vorbeasca despre sentimentele, emotiile si traumele lor, de cineva care sa le fie alaturi in drumul spre depasirea traumelor si dobandirea unor noi abilitati de relationare si gestionarea emotiilor.
Noi ii putem ajuta sa inceapa psihoterapia cat mai repede si sa le crestem sansele de a fi persoane echilibrate emotional la iesirea din centrul de plasament.
Aniversarea mea este pe 31 august si bucuria de a primi cadouri vreau sa o transfer lor, cu ajutorul vostru.
Puteti dona cat doriti si eu va voi fi infinit recunoscatoare. ❤


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

7 Donatii

Anonymous

100 RON
13 Sep 2020
Avril team :)
05 Sep 2020
La multi ani, Cami!!!
27 Aug 2020
25 Aug 2020
La multi ani!
20 Aug 2020
Sa fiti veseli!
11 Aug 2020

Anonymous

300 RON
11 Aug 2020