Laura Enache - Ajungem Mari

De ziua mea doresc sa facem copii fericiti

505 RON Donatii stranse
50.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

'Nu vedem lumea asa cum este ea, ci asa cum suntem noi''
Un copil sau un adolescent impacat cu sine isi va atinge usor doza de fericire, pentru ca nu are atatea ziduri ridicate in jurul lui. Fiecare dintre noi trece, la un moment dat in viata lui, prin situatii dificile in care ne putem simti blocati, deznadajduiti, speriati, tristi, confuzi sau neputinciosi. Atunci avem nevoie de ajutor,de un ghid care sa fie alaturi de noi, care sa ne inteleaga si care sa ne ajute sa gasim echilibru si armonia din noi.
mai sunt 3 zile pana la ziua mea, daca vrei sa imi faci o bucurie atat mie cat si copiilor din centrele de plasament doneaza o suma orcat de mica.

Va multumesc si va sunt recunoscatoare!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

6 Donatii

Arabela

50 RON
Un an grozav!
13 Aug 2020
11 Aug 2020

Anonymous

100 RON
11 Aug 2020
11 Aug 2020
11 Aug 2020
11 Aug 2020