Caiac pe lac - Vaslim pentru a darui!

 

100% Complete
2,200 RON
Sumă strânsă
1,350 RON
Target
10
Donații

Unele dintre cele mai frumoase amintiri ale copilariei sunt cele legate de taberele petrecute alaturi de colegi, prieteni sau parteneri de joaca.

Putem fi partasi la asemenea amintiri placute pentru micuti. Chiar daca viata nu a fost asa darnica si nu le-a oferit mult doritele excursii, noi putem - fiind parte din concursul caritabil de caiac.


Pe langa placerea vaslitului si beneficiile asupra conditiei noastre fizice , vom obtine si multumirea de a contribui la chicotele si lacrimile de bucurie ale piticilor care vor primi vestea participarii la tabara, datorita noua!

Bucuria si zambetele copiilor merita asemenea gesturi caritabile!

Va astept, alaturi de mine, cu sufletul deschis , cu vaslele pregatite pentru intrecere si/sau cu donatii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

La ediţia a 2-a Mogoşoaia Water Sport Events programul educaţional Ajungem MARI şi Bărci în Bagaje le propun pasionaţilor şi curioşilor un concurs inedit. Concursul de caiac „Vâslim şi Ajungem MARI” are o miză frumoasă: fiecare participant la concursul de caiac îşi propune să strângă fonduri pentru a trimite cel puţin un copil dintr-un centru de plasament în tabăra de dezv

 

10 Donații

03 Jun 2015
31 May 2015
31 May 2015
30 May 2015
30 May 2015
200 RON
29 May 2015
Ne bucuram cand putem sa fim darnici! Fiti si voi alaturi de noi!
29 May 2015
Spor la vaslit!
29 May 2015
150 RON
29 May 2015
Sa daruim pentru copiii!
27 May 2015