De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,111 RON
Target
0
Donații

Pentru ca fericirea vine din lucruri lucruri mici facute cu iubire, te invit sa facem impreuna o magie: sa transformam o suma de bani, oricat de mica, intr-o bucurie se copil.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

“Cursa catre 10,000!” Noi, la Thomsons Online Benefits, suntem pasionați și vrem să facem diferența – pentru clienții noștrii dar și pentru comunitate. Inițiativa Pay It Forward (PIF) a început în Thomsons Online Benefits acum 8 ani și, conform traditiei, si anul acesta avem o provocare si anume “Cursa catre 10,000!” sustinand programul educational Ajungem Mari. Ce vrem să fa

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!