Minela Giugiucă - Ajungem Mari

Cele mai minunate "lucruri" pe lume sunt zâmbetele copiilor!

270 RON Donatii stranse
27% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

M-am tot gândit ce as putea sa scriu ca să va motivez pe voi prietenii mei sa donați, atat cât puteți, pentru a sprijini acești copii minunati sa poata merge la terapie si sa își regăsească zâmbetul.

Dar cred ca orice cuvinte sunt de prisos iar cauza pe care am ales-o vorbește de la sine.

Asa ca va invit pe cei care planuiati de ziua mea sa imi luati o maslina/ o atenție, sa o transformați intr-o donație, ar fi cel tare cadou ever!

Nu contează suma, iar daca nu puteti dona si un share este de mare ajutor!

Va mulțumesc din suflet, sunteți extraordinari!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

3 Donatii

Anonymous

30 RON
25 Sep 2020

Anonymous

30 RON
24 Sep 2020
13 Sep 2020