Bulu aleargă 3 km/zi pentru educația copiilor defavorizați

 

56% Complete
560 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Prieteni, copiii din centrele de plasament au nevoie de ședințe de psihoterapie și îmăpreună îi putem ajuta. 

Eu voi alerga pe bandă 3 km/zi, online, pentru finanțarea terapiei acestor copii.

În speranța că vetți fi alături de mine, donând cât vă țin buzunarele pentru fiecare alegare, va astept sa atingem doua obiective dintr-un foc: finanțarea terapiei copiilor defavorizați și menținerea/întărirea sănătății personale.

Aștept cu nerăbdare implicarea voastră!

Vă mulțumesc frumos! 

_________________________________________________________

Costul mediu al unei ședințe de terapie este de 100 lei. Fiecare donație adunată ajută la continiuarea ședințelor de terapie pentru cei 48 de copii și tineri care lucrează în prezent cu psihoterapeuți, iar nevoia este uriașă.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru viitorul copiilor din centrele de plasament! Psihoterapia este cea care ii poate ajuta pe copiii institutionalizati sa depaseasca incercarile grele

 

6 Donații

Felicitari pentru initiativa si mult succes in continuare!
06 Nov 2020

Iuliana Molodet

30 RON
01 Nov 2020

Ioana Stan

100 RON
29 Oct 2020
Succes!
29 Oct 2020
29 Oct 2020
29 Oct 2020