IaÈ™i: Împreună putem plăti È™edinÈ›a de terapie a unui copil dintr-un centru de plasament

 

Aryna Creangă Ajungem Mari

100% Complete
1,070 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Salut!

Disclaimer: Știu că probabil e a doua sau a treia oară când citești de ce aleg să-mi donez ziua de naștere Asociației Ajungem MARI din Iași, căci în ultimii ani s-a transformat într-un soi de obicei personal (dacă e prima dată când ești aici, bun venit!). De data asta însă vreau să fac altceva cu banii, așa că te rog să citești mai departe.

Deși m-am mutat recent din Iași, știu că mulți dintre copiii cu care am lucrat în ultimii doi ani în centrele de plasament ieșene încă sunt acolo și știu că nevoile lor nu s-au schimbat. Cu câțiva dintre adolescenți încă păstrez legătura și mă bucur că măcar așa, puțin, internetul ne ajută să mai pălăvrăgim și povestim uneori.

De data asta, vreau să vă rog ca în loc de cadouri (haha, știu, oricum eram departe și-ar fi fost greu să le primesc) să mă ajutați să strâng bani pentru câteva ședințe de terapie. O ședință costă în medie 100 de lei și din păcate mulți dintre copiii din centrele cu care lucrează Ajungem MARI Iași ar avea nevoie fie de o ședință 1:1 sau chiar de o ședință de grup. Pentru unii dintre ei e minunat faptul că sunt ascultați și că au parte de atenția completă a cuiva care-i sfătuiește și ghidează, în așa fel încât să se poată simți apoi puțin mai echilibrați.

Nu-mi doresc nimic de ziua mea, decât puțină solidaritate. Știu că împreună putem plăti câteva ședințe și face viețile copiilor din centre puțin mai luminoase.

La mulți ani tuturor! :) 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, È™anse È™i un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii È™i colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărÈ›i satisfacÈ›ia de a ajuta cu toÈ›i cei dragi! Cum îți dăruieÈ

 

10 Donații

Anonymous

30 RON
28 Oct 2020
150 RON
La multi ani! :)
28 Oct 2020
28 Oct 2020
28 Oct 2020
Aryna, să te bucuri de fiecare zi, asa cum știi tu, și să-i bucuri și pe alții!
28 Oct 2020

Simona

200 RON
La multi ani, love you forever!
27 Oct 2020

Valentin

150 RON
27 Oct 2020

Anonymous

105 RON
27 Oct 2020

Corina F

105 RON
Să crească mari copiii tăi! Și tu cu ei ferice
27 Oct 2020
Sper ca toată lumea să ajungă să se bucure de măcar o ședință de terapie și să vadă magia din spatele sănătății psihice, mentale.
27 Oct 2020