Cu povești ajungem MARI

 

Cristina Cautiș Ajungem Mari

26% Complete
260 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Imaginați-vă că ați fi fost abandonați sau separați de familie, sau, și mai rău, ați fi suferit abuzuri fizice sau psihice constante sau ați fi fost mutați dintr-un centru de plasament în altul, negâsind sprijin în nicio parte și nu ați avea posibilitatea de a apela la terapie.

Acum, imaginați-vă că sunt copiii care trec zilnic prin experiențele de mai sus, iar voi îi puteți ajuta să-și depășească temerile și momentele dificile din trecut.

O ședință de terapie costă 100 RON, iar în acest moment doar 48 de copii din cei peste 2.500 (din întreaga țară) cu care lucrează echipa Ajungem MARI beneficiază de ședințe de terapie. 

Eu am decis să-i ajut și m-am gândit: ce anume te ajută să treci peste zilele gri de care te lovești uneori? Poveștile. Poveștile de orice fel. Fie că le auzi, fie că le spui mai departe. 

Așa că voi împărtăși din pasiunea mea și voi povesti un basm diferit în fiecare zi în schimbul donațiilor care le pot reda copiilor din centre încrederea în ei. 

Cu povești ajungem MARI. 

Vă mulțumesc frumos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom la început cei pasionați de sport au strans fonduri la consursuri sportive pentru cauze caritabile.  Dar sunt si oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare personala s.a.) care doresc să fac

 

5 Donații

Ana-Maria

30 RON
01 Nov 2020

Anonymous

30 RON
30 Oct 2020

Anonymous

75 RON
29 Oct 2020

Anonymous

25 RON
28 Oct 2020

Anonymous

100 RON
28 Oct 2020