Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații

Prin septembrie am vazut pe Facebook un anunt. Asociatia Ajungem MARI cauta voluntari online! Am zis: "Wow, online!", ma bag si eu, de ce nu? Fizic e in general mai greu, mai ales atunci cand ai si un copil de 5 ani...

Am aplicat, candidatura mea a fost acceptata. Am dat un test, am trecut si testul. Am avut un training si testarea psihologica, astept acum raspunsul!

Stiam de asociatie de la un amic, fost coleg de munca. Dar in ultima luna am aflat atat de multe despre aceasta asociatie si recunosc, ii admir pentru ceea ce fac pentru ca ceea ce fac ei chiar va aduce o schimbare!

Prin programul de voluntariat online ei ofera copiilor si adolescentilor ceva ce nu ramane mic, nu se strica si nu se rupe... Prin voluntarii lor, ofera sprijin intelectual. Pregatire pentru scoala la materiile "cu probleme", ofera mentorat copiilor mai mari, ofera sprijin prin joaca si activitati interactive copiilor ce, poate, acasa, nu au un astfel de sprijin.

Proiectul pentru care va solicit donatii este legat de cursuri vocationale. Talentul nu tine seama de posibilitatile pe care le are un copil acasa, dar ganditi-va cat de implinit te simti atunci cand faci ceea ce iti place. Si cum ar fi, peste ani, unul din acesti copii sa va incante intr-o sala de concerte sau cum ar fi sa folositi zi de zi o aplicatie dezvoltata de unul din acesti copii.

Sprijinindu-i in acest fel, si nu doar donand haine, jucarii si mancare, ii ajutam mai mult decat va puteti inchipui. Le redam increderea, le aratam ca pot face ceva, ii sprijinim sa-si atinga visele!

Cum ziua mea este in februarie, va incurajez sa donati oricand. Pana in februarie mai este Sf. Andrei (si ma cheama si Andreea), apoi e Sf. Nicolae si ar fi frumos sa puneti in ghetute si o ora de chitara, vioara sau pian, apoi vine Mos Craciun...

Va multumesc anticipat pentru donatiile voastre!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!