Cadou-terapie pentru copiii si tinerii din centrele de plasament

 

100% Complete
1,351 RON
Sumă strânsă
1,200 RON
Target
9
Donații

Salut! ?

Stiu ca aceia dintre noi care au urmat un proces de terapie sunt foarte recunoscatori pentru asta.
Imi doresc muuult ca tinerii si copiii din centrele de plasament sa aibe si ei aceasta sansa!
Am avut ocazia sa lucrez cu 3 dintre ei prin intermediul programului educational "Ajungem MARI" si vreau sa le daruim ziua mea de nastere lor, sa le trimitem toate gandurile noastre de iubire, dar si valoarea cadourilor pe care le-ati fi ales pentru mine luna aceasta!
Le putem oferi posibilitatea de a lucra cu terapeuti care sa ii ajute sa se descopere, sa se accepte si si sa se iubeasca!

Va multumesc foarte mult pentru transformarea cadourilor voastre in donatii pentru ca ei sa mearga la terapie!
1 sedinta de terapie pentru un copil este de aproximativ 100 lei, astfel ca orice cadou va fi o bucatica de lumina si de iubire pentru ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, È™anse È™i un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii È™i colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărÈ›i satisfacÈ›ia de a ajuta cu toÈ›i cei dragi! Cum îți dăruieÈ

 

9 Donații

Mateiescu Mihai Anastase

800 RON
18 Nov 2020

Anonymous

150 RON
16 Nov 2020
Viata
14 Nov 2020
La multi ani!
13 Nov 2020
13 Nov 2020

Anonymous

100 RON
13 Nov 2020
La Multi Ani! Felicitari pentru initiativa!
13 Nov 2020
La mult ani, Ade! Felicitari pt initiativa. Te pup :)
12 Nov 2020

Anonymous

50 RON
11 Nov 2020