De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!

 

Raluca Mocanu Ajungem Mari

28.571428571429% Complete
200 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
3
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

Efectele traumei se vad in comportamentul zilnic al copiilor si le afecteaza modul in care relationeaza cu ceilalti, in care invata sau isi vad viitorul. Au stima de sine foarte scazuta, pot fi agresivi cu cei de aceeasi varsta, au probleme de concentrare si de memorare, au o viziune sumbra asupra viitorului si comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substante si la comportamente sexuale riscante.

 

Proiectul isi propune sa vina in sprijinul copiilor si tinerilor institutionalizati vulnerabili sau aflati in situatii de risc si sa le ofere acestora sansa de dezvoltare personala si integrare sociala prin sedinte de terapie adaptate le nevoile lor. 

 

In functie de acestea, copiii vor beneficia de:

 

-ateliere de joc terapeutic (joc senzorial, sand-play, terapie prin arta etc.)

 

-sedinte individuale de terapie

 

Costul mediu pentru o sedinta de terapie pentru un copil este de 100 de lei. 

 

Costul total pentru 6 luni de terapie pentru un copil este de 2400 lei.

 

Beneficii pentru copii și tineri:

 

-imbunătățirea capacității de exprimare în siguranță a emoțiilor dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea);

 

-dezvoltarea capacității de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența;

 

-îmbunătățirea abilităților de concentrare și urmărire a unui scop;

 

-dobândirea unei discipline și antrenarea răbdării;

 

-creșterea stimei de sine;

 

-dezvoltarea abilităților;

 

-autocunoaștere;

 

-îmbunătățirea abilităților de comuniare și socializare;

 

-performanțe în domenii de interes;

 

-îmbunătățirea rezultatelor școlare

Vă mulțumesc frumos! 

_________________________________________________________

Costul mediu al unei ședințe de terapie este de 100 lei. Fiecare donație adunată ajută la continiuarea ședințelor de terapie pentru cei 48 de copii și tineri care lucrează în prezent cu psihoterapeuți, iar nevoia este uriașă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, È™anse È™i un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii È™i colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărÈ›i satisfacÈ›ia de a ajuta cu toÈ›i cei dragi! Cum îți dăruieÈ

 

3 Donații

Anonymous

50 RON
28 Nov 2020

Anonymous

100 RON
La muuulti ani in avans, pitic drag 🤗🤗
28 Nov 2020

Cristina

50 RON
27 Nov 2020